„Морала сам да узмем таблете за смирење“: Нада Топчагић о Златану Ибрахимовићу и њеној песми /видео/

© AFP 2023 / MARCO RAVAGLIЗлатан Ибрахимовић
Златан Ибрахимовић - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2021
Пратите нас
Морала сам да попијем таблете за смирење кад сам видела да је Златан Ибрахимовић изашао на фестивал Санремо уз моју песму „Јутро је“, каже певачица Нада Топчагић.

Певачица каже да је доживела врхунац своје каријере и осврнула се на познанство са Ибрахимовићевим оцем, који је такође музичар.

„Ја не могу да дођем себи. Јутрос сам у четири сата морала да попијем бромазепам. Када сам видела о чему се ради и када су почели сви да ме зову и да ме прогањају… Нисам веровала да ћу овако јутро да дочекам. То је за мене… Ма, не морам више ништа у животу да снимам, ово је врхунац моје каријере. Златан је мене бацио тотално у орбиту, а ја сам отишла и нестала. Тотално ме је катапултирао. Такав један човек, таква једна личност… Фудбал је фудбал и воле га сви. Омиљен је у целом свету. У мору хитова и певача да се нађу тактови моје песме „Јутро је“, па шта боље да пожелиш у животу“, рекла је Нада Топчагић за Нова.рс.

Додаје да је Златан „дете које је сто посто расло уз њену музику“.

„Песму сам издала 1989. године, а 1991. године сам имала велику турнеју по Шведској. Тада сам ишла код Златановог оца Шефика, који је свирао хармонику. После сам чула да је остао исти као и пре, без обзира на то шта је све стекао његов син. Џаба што му је син звезда у целом свету, кад он не жели да се мења. Он вози свог старог „волва“ и остао је човек из народа“, прича Нада.

​Певачица каже да ће фудбалеру бити вечно захвална и да ће се увек молити за њега.

„Нека му се све позлати и да буде хиљадити гол уз моју песму „Јутро је“ и молићу се богу за његово здравље, да га никад ништа не заболи“, казала је певачица и каже да је прошли пут, када је на друштвеним мрежама објављено како Златан слуша њену песму попила доста бромазепама.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала