Касно је стигло ћутање, Лалатовић лакши за 100.000 динара

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаНенад Лалатовић
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2021
Пратите нас
Након што је током и после дербија 25. кола Суперлиге Србије, који је завршен победом Партизана над Војводином, темпераментни тренер Лала показао неочекивану смиреност, Ненад Лалатовић је кажњен са 100.000 динара због све учесталијих коментара на суђење у последње време.

Фудбалски клуб Партизан у суботу је потпуно надиграо Војводину и заслужено славио резултатом 2:0. Ово је прва победа црно-белих над Лалама још од новембра 2019. године.

Овај дуел је посебно привукао пажњу због необичне ситуације на клупама оба тима. Ненад Лалатовић је био изненађујуће смирен у моментима када његов је његов клуб губио утакмицу, док је тренер Партизана Александар Станојевић све време био на ногама, па је због доста критика на рачун судија пред крај меча зарадио и жути картон због бурне реакције на то што црно-белима није досуђен фаул.

„Извињавам се стварно, али је у последњих 15 минута била тензија већа. Генерално је било у реду и у духу фер плеја. Шта да се ради...“, рекао је Станојевић после утакмице.

Лалатовић је с друге стране признао да су црно-бели заслужено славили:

„Партизан је био бољи и честитам им на заслуженој победи. Примили смо наивно голове, не смем ништа да коментаришем и видећемо како смо примили. Имали смо две стопостотне прилике, али је Партизан заслужено победио“.

На констатацију новинара да је током утакмице био „неочекивано миран“, Лалатовић је рекао:

„Па ви ме смирите... Платим казну 200.000, 300.000. Скратили сте ми језик, одсекли, шта да кажем“, додао је Лалатовић.

Ипак, ово „ћутање“ војвођанског стратега стигло је прекасно, пошто су дисциплинци Фудбалског савеза Србије одлучили су да га казне са 100.000 динара, због све учесталијих коментара о суђењу у последње време.

Лалатовић је у једној од спорних изјава навео да су судије ускратиле Војводини укупно четири бода ове сезоне, а поступак против тренера изазвао је праву буру на „Карађорђу“, пошто је руководство изјавило да ће тренера свакако очекивати казна и по клупском правилнику, што је додатно распламсало, ионако ватрен темперамент Ненада Лалатовића.

Дисциплинска комисија ФСС-а је свој део посла обавила, а тек се очекује реакција из Новог Сада, након чега ћемо сазнати да колика казна га чека у том случају. Он је првобитно опоменут одлуком првостепене комисије Фудбалског савеза 11. фебруара због искључења у првом пролећном колу.

Поред овога, комисија ФСС-а није имала превише посла у прва два ранга, пошто претходног викенда није било забележено ниједно искључење. Самим тим, није било превише буре на суперлигашким и прволигашким теренима широм земље.

Сви „ратови“ Ненада Лалатовића

Крстајића је „издао“ пријатељ

Вирус корона поново у Звезди

Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала