„Волео бих да могу да одем у Србију, нисам видео породицу три и по године“

© Фото : Twitter/@CagesidepressСрпски ММА борац Урош Медић
Српски ММА борац Урош Медић - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2021
Пратите нас
Урош Медић, српски ММА борац, говорио је о проблемима са имиграционим службама у Сједињеним Америчким Државама због којих не може да види своју породицу.

Медић је у суботу дебитовао на великој позорници УФЦ-а победом над Американцем Алоном Крузом у Лас Вегасу.

После великог тријумфа, Медића су упитали да ли планира да своју наредну борбу одржи на „Острву борби“ (Fight Island), где се преселио одређен део УФЦ сцене.

„На мом имиграционом случају се тренутно ради, али они мисле да нисам довољно посебан. Одбили су ми захтев да путујем, а сада имам право да се жалим. Њихов одговор на моји специјални захтев је био да тада, када сам се пријавио за изузеће, нисам био довољно посебан, нисам био УФЦ борац као што сам сада“, рекао је Медић и додао:

„Не могу много да причам о томе, моји адвокати раде на томе, али мени је било смешно, јер... ова земља (САД) је толико сјајна јер је у њој допуштено људима да успеју у њој. Није овде случај да 'готови производи' долазе у САД, њима је вероватно лепо тамо где јесу. Људи овде дођу и напредују јер овде има много могућности. Али, чим то заврше, верујем да ће ми дозволити да одлетим у Абу Даби“, рекао је Медић којем, ипак, то није једина жеља.

Јулија Пајић - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2021
Јулија је преживела борбу са тигром, претукла мушкарца и сада жели милион долара /видео/

„Волео бих да могу да одем и у Србију да видим своју породицу, то је једна од главних ствари које ми сметају због целог имиграционог процеса. Знате, не смета мени толико то... ако раде на томе, раде на томе. Ако је спорије због короне, спорије је. Али, то што не могу да видим своју породицу – е, то ми смета“.

Медића је новинар упитао када је последњи пут видео своју породицу.

„То је био новембар 2017. Доста је прошло. Пре тога сам живео са родитељима. Ишао сам на факултет. Никада нисам био дуже од 15 дана ван куће, а онда сам отишао на две године, па сам их посетио, па ме сада нема већ три и по године... У фазону сам, 'ајде људи, попустите мало, овде радим квалитетне ствари, није као да нешто покушавам да уништим“, објаснио је двадесетседмогодишњак из Новог Сада.

​► Један Србин нокаутирао Американца, други надмудрио Бразилца! /видео/

Рускиња претукла Бразилку и најавила јуриш на појас у УФЦ /видео/

Србин гледао Тодоровићев пораз – са Мајком Тајсоном /фото/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала