Новак: Велика имена ће доћи у Београд

© Sputnik / Дејан СимићАдрија тур у Београду
Адрија тур у Београду - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић је у интервјуу за Радио-телевизију Србије говорио о Србија опену, турниру из Серије 250 који се после деветогодишње паузе враћа на АТП календар.

Србија опен ће ове године бити игран на теренима на Дорћолу од 19. априла, а један од учесника биће и први рекет планете.

„Након скоро десет година ћемо имати поново турнир у тој категорији 250. Надам се да неке ствари могу до тада да се смире, да људи могу да уживају гледајући врхунске тенисере“, рекао је Ђоковић током гостовања на РТС-у.

Подсетимо, Новак је прошле године организовао егзибициони турнир под називом Адрија тур, где су се окупили неки од највећих тенисера планете, као што су Саша Зверев, Доминик Тим и Григор Димитров.

Улози ће сада бити много већи, али Новак најављује нови долазак светских звезда у Београд.

Ђоковић се захвљује навијачима што су дошли да прославе са њим рекордну 311. недељу на АТП листи - Sputnik Србија, 1920, 08.03.2021
Новак се обратио на прослави у Београду: Кидам живце и вама и себи, али тако је слађе /видео/

„Имамо велика имена... Још не смем да их откривам. Надам се добром тенису, лепом времену и публици на трибинама“, додао је српски тенисер.

Србија опен се играо од 2009. до 2012. године, а Ђоковић је освојио две титуле. Поред њега шампионске трофеје подизали су и Американац Сем Квери и Италијан Андреас Сепи.

Директор овогодишњег издања турнира – који ће се, постоји нада, играти и наредних сезона – биће Новаков брат Ђорђе, а о томе је у интервјуу за Спутњик говорио њихов отац Срђан.

Ђоковић за Спутњик: Новаку сам рекао да остави тенис, било је страшно трауматично

Срђан најавио, навијачи подржали – ватромет и фешта за Новака! /фото, видео/

„Златно дете из сиромашне, ратовима осакаћене Србије попело се и остало на врху Монт Евереста“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала