Узалуд изолација, забране, контроле - кошаркаши опљачкани у свлачионици

© Sputnik / Vladimir Pesnya  / Уђи у базу фотографијаКошаркашка лопта
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2021
Пратите нас
Кошаркаши Динама из Сасарија опљачкани су током гостовања чешком Нимбурку упркос ванредном стању и строгим мерама које владају у Чешкој због погоршања епидемиолошке ситуације у борби с вирусом корона.

Кошаркаш Динама из Сасарија, Миро Билан, објавио је на Твитеру да је током синоћне утакмице кошаркашке Лиге шампиона у чешком граду Нимбурку непозната особа ушла у свлачионицу његове екипе и украла сав новац до ког је дошла претурајући по торбама и јакнама играча.

„Све у овој земљи је затворено и не можете никуда, можда је све укупно било дозвољено 60 људи у теретани, и даље се ово догађа ... лаку ноћ!“, додао хрватски репрезентативац.

Док је непознато лице вршљало по свлачионици екипе са Сардиније, Билан и његови саиграчи играли су невероватну утакмицу на паркету у другом мечу плеј-офа Лиге шампиона.

Са само седам играча у ростеру изабраници тренера Ђанмарка Поцека оставили су срце на терену, водили су скоро целу утакмицу, да би у последњем нападу Чеси оправдали улогу домаћина, преокренули резултат и славили са пола коша разлике- 90:89.

Милојевић одвео Будућност у плеј-оф Еврокупа!

Вучевић и Сабонис су показали Американцима шта значи знати кошарку /видео/

Откривено зашто је Србин био склоњен – слагали су и сада имају велики проблем

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала