Вести: Како преваранти путем друштвених мрежа „пецају“ банковне податке грађана Србије /видео/

© Sputnik / СпутњикСпутњик инфо
Спутњик инфо - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2021
Пратите нас
Пратите вести Радија Спутњик.

Данас у вестима:

  • Иницијатива да Јапан блокира мореуз између Русије и Јужних Курила с циљем да се реши то територијално питање је агресивна реторика која неће проћи, јер Русија више није слаба као ’90-тих, поручују руски стручњаци
  • Поводом одлуке Народне скупштине РС да не прихвата наметање било кога за високог представника, из Бањалуке за Спутњик поручују – желимо да се наш став о томе чује у Уједињеним нацијама.
  • Оптужбе црногорског бизнисмена Миодрага Давидовића Даке упућене Вучићу – да је одговоран за атентате на њега и епископа Јоаникија - уобичајена су политичка пракса уочи избора, која опстаје деценијама, кажу аналитичари.
  • Раскринкано неколико група на друштвеним мрежама које су делиле осветољубиви порнографски садржај. Аналитичари поручују – то је само врх леденог брега, право уточиште тих снимака је на „дарк вебу“.
  • Истражујемо: како преваранти путем друштвених мрежа „пецају“ банковне податке грађана Србије у намери да им „скину“ новац с рачуна?
  • Kako је српски фудбалер Ненад Томовић новчано помогао штампање трећег издања књиге новинара Дарка Николића посвећене легендарном „Гвозденом пуку“.

Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала