Судија спасао борца после бруталног нокаута /видео/

© Фото : jutjub/FranticMMA ➊Амерички борац извео најневероватнији нокаут у историји /видео/
Амерички борац извео најневероватнији нокаут у историји /видео/ - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2021
Пратите нас
Хитра реакција судије током окршаја ММА бораца у Сингапуру поздрављена је од стране навијача пошто је спречио нокаутера да настави да задаје ударце обореном противнику.

Марк Фертекс Абелардо извео је ударац који ће ући у ужи избор за нокаут године тако што је сензационалним ударцем лактом нокаутирао ривала Емилија Урутиу на једном такмичењу у Сингапуру.

Како су се оба ривала у другој рунди борила да нанесу ударце противнику, Абелардо је први је успео у томе тако што је противнику задао толико муњевит ударац да су гледаоци морали да га поново погледају на успореном снимку како би уочили његову убојитост.

Одлучујући ударац донео је победу 29-огодишњем борцу са Новог Зеланда, а навијачи су брзо похвалили борбеног судију који је хитро ускочио док је Абелардо изгледао спреман да нанесе даљу штету свом рањеном противнику.

„Судији је потребан бонус за спасавање овог човека од накнадног ударца“, написао је један обожавалац, док је други додао: „Заиста сјајан посао, Абелардо је намеравао да остави мртво тело.“

Победа је Абелардо значила јер је изашао из низа узастопних пораза побољшао свој укупни ММА скор на 20-8.

Са друге стране, Уритиу је склизнуо са скором од 11-8 претрпевши четврти пораз у низу након што је шампионат започео са две узастопне победе.

Јокић га је назвао „зверком“, а српски борац каже: Није било шансе да изгубим /видео/

Један Србин нокаутирао Американца, други надмудрио Бразилца! /видео/

Невена Игњатовић остварила најбољи резултат у историји српског скијања /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала