Јутјуб ућуткује Путина! Цензурисани филм гледајте на Спутњику /видео/

Пратите нас
Агенција Спутњик вам представља документарним филм „Крим. Повратак кући“, којем је видео-платформа Јутјуб ограничила приступ јер садржи и интервјуе руског председника Владимира Путина, који је детаљно говорио о „кримском пролећу“.

Филм је први пут је приказан у марту 2015. године, а сада га можете погледати без цензуре и са преводом на српски језик на нашем сајту.

Подсетимо, Јутјуб је данас ограничио приступ документарном филму, а такав потез је, према речима аутора филма Андреја Кондрашова, повезан са предстојећом годишњицом уједињења Крима са Русијом.

У филму, чије је снимање трајало осам месеци на десетак места на Криму, председник Русије Владимир Путин, као и актери тих догађаја откривају детаље операција која је омогућила да се на Криму избегне конфликт у Донбасу. Филм даје одговоре на питања како је донета одлука о припајању Крима Русији, како су се појавили „љубазни људи“, како су без крвопролића разоружане 193 украјинске војне јединице, како се на Криму појавио обалски ракетни комплекс „бастион“ и о чему је Путин разговарао са сада бившим председником Бараком Обамом…

Прочитајте и:

Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала