Кривокапић Ђукановићу: Црна Гора дочекала да јој званичници не иду на сахране вођа нарко-картела

© Tanjug / MARINA MAKSIMOVICЗдравко Кривокапић
Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2021
Пратите нас
Након што је председник Црне Горе Мило Ђукановић упитао зашто су премијер Кривокапић и чланови Владе били на сахрани једног од „отворенијих непријатеља његове државе и црногорског народа“, епископа Атанасија, Кривокапић је одговорио да је Црна Гора дочекала да јој званичници иду на сахране врхунских интелектуалаца, а не вођа нарко-картела.

2Да ово није наша тужна реалност могло би бити за рубрику ’Веровали или не‘. Шта је Црна Гора дочекала…“, написао је Ђукановић на Твитеру.

„Премијер сажаљиво моли за мало приватности. За разумевање што је с маском на лицу био на сахрани умировљеног епископа СПЦ Атанасија Јевтића у другој држави. Само што је скинуо док је љубио ковчег умрлог од короне. А не каже шта ће премијер Црне Горе, с пола Владе, на сахрани једног од најотворенијих непријатеља његове државе и црногорског народа, познатог по фашисоидним ставовима о припадницима исламске вероисповести, оног истог који је не тако давно претио да ће нам, ако се наљуте, и мошти Светог Василија отети и пренети у Херцеговину”, написао је такође Ђукановић на Твитеру.

Кривокапић је у одговору саопштио да зна да Ђукановића „боли што је уједињена обесправљена Црна Гора рекла да не жели више ни ДПС нити њега као председника Црне Горе”.

„Црна Гора је дочекала да јој званичници иду на сахране врхунских интелектуалаца и највећих духовника 20. и 21. вијека. Замислите да јој званичници иду на сахране вођа нарко картела или белосветских тајкуна? Жао ми је што председник Ђукановић још није опростио Цркви и њеним владикама што је обесправљени народ Црне Горе најпре усправила, па објединила, не питајући ко је које нације и ко је које вере. Знам да га боли што је таква уједињена обесправљена Црна Гора рекла да не жели више ни ДПС, а ускоро ће рећи и председнику шта мисли о њему. Ко губи има право да се љути, али та љутња не би требало да траје баш тако дуго”, написао је Кривокапић на Твитеру.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала