„Почетак краја“: Гнев због порука које шаље Нетфликс /фото/

CC0 / Рixabay / Телевизија
Телевизија - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2021
Пратите нас
Стриминг платформа Нетфликс ради на новој безбедносној функцији за борбу против дељења лозинке. Заједнички налози се више не могу користити ако нисте чланови породице који живе у истој кући. Многима се то није допало па су оштро критиковали потез Нетфликса.

Поједини корисници Нетфликса почели су да добијају поруке у којима се од њих тражи да се региструју на свом налогу, уместо да користе туђи налог како би приступили садржају на платформи, наводи Си-ен-ен.

„Ако не живите са власником овог налога, потребан вам је ваш лични налог да бисте наставили да гледате“, наводи се у поруци Нетфликса.

„Ово је уведено како би се осигурало да су људи који користе Нетфликсове налоге овлашћени за то“, рекао је портпарол Нетфликса, а пренео је Си-ен-ен.

Корисници Нетфликса су на Твитеру делили слике екрана који показују да их платформа позива да региструју свој налог. Испоставило се да су многи користили заједничке породичне налоге иако нису живели у истој кући.

Нетфликс је почео да упозорава кориснике за које сумња да користе туђи налог и лозинку, а могуће је да су у плану строжије мере, преноси Спутњик интернешенал.

Појединим корисницима се ова иновација није допала и описали су је као репресију, додајући да је то почетак краја ове платформе.

Заправо, дељење лозинки са људима изван домаћинства већ је забрањено у општим условима платформе Нетфликс.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала