Слобода нема алтернативу: Кривокапић позвао грађане Никшића да изађу на изборе /видео/

© Sputnik / Никола БижићЗдравко Кривокапић
Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2021
Пратите нас
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић позвао је вечерас грађане Никшића да у недељу, 14. марта, изађу на гласање и, како је рекао, сачувају слободу освојену на парламентарним изборима одржаним прошле године.

„Позивам вас да поштујући све прописане мере, једни друге и дан који је празник демократије, изађете на изборе и слободном вољом и без притиска заокружите најбоље. Наравно, да би сачували слободу која је дошла 30. августа. Та слобода нема алтернативе“, навео је Кривокапић у видео поруци.

Казао је и да је мир, који је основна карактеристика функционисања Никшића, „нешто без чега не можемо“, преносе „Вијести“.

„Зато не дозволите да од ових избора направе политичку пијацу. Молим вас, гласајте за најбоље, најквалитетније, најчеститије и оне који вас неће изневерити и који ће Никшићу вратити сјај који је раније имао. Ово је дан који се памти, али већ у понедељак после избора се сретамо једни са другима и нека се сретамо тако, да нико не погне своју главу“, поручио је Кривокапић.

Локални избори у другом највећем граду у Црној Гори први су од парламентарних избора августа прошле године на којима је после 30 година владавине поражена Демократска партија социјалиста актуелног председника Мила Ђукановића.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала