Новак запевао и открио са којом песмом би изашао на Санремо /видео/

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICНовак Ђоковић током боравка у Београду
Новак Ђоковић током боравка у Београду - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, открио је да би, уколико добије позив за музички фестивал Санремо, затражио да буде представљен са песмом „Весели се, српски роде“.

Ђоковић је био гост Радио телевизије Србије у емисији „Шареница“, те га је водитељ Слободан Шаренац питао шта би урадио када би се нашао у сличној ситуацији као Златан Ибрахимовић.

„Весели се, српски роде, српски роде, до слободе“, одговорио је уз осмех најбољи тенисер света.

Подсећамо, Ибрахимовић је био гост недавно завршеног италијанског музичког фестивала Санремо и приликом представљања у позадини је ишла песма од Наде Топчагић „Јутро је“.

Шаренац је искористио прилику да пита Ђоковића са којом мелодијом би он изашао на Санремо и одговор није изненадио пошто је приликом прославе 311. недеље на челу АТП листе певао исто са навијачима.

Тада је Новак започео песму Данице Црногорчевић, а окупљени испред ресторана „Новак“ наставили су да певају.

​Ово није било први пут да Новак пева патриотске песме, па се навијачи радо сећају видео-снимака из Аустралије, након освајања АТП купа прошле године.

Тада су Новак и саиграчи из репрезентације певали српске и косовске родољубиве песме, а један амбасадор из Софије је Новака прозвао „националистом и примитивцем“.

„Ја сам му тада рекао да је Новак патриота, као његов отац и породица и огромна већина народа у овој земљи. Ми волимо свој народ, али то не значи да мрзимо друге народе, ни случајно“, рекао је Новаков отац Срђан у интервјуу за Спутњик.

„Весели се, српски роде“ – Новак поново показао патриотизам /видео/

Новак се обратио на прослави у Београду: Кидам живце и вама и себи, али тако је слађе /видео/

Новак је шампионски плес поклонио мајци /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала