Хуманитарна лицитација за дрес Коларова

© Sputnik / Александр Подгорчук / Уђи у базу фотографијаАлександар Коларов
Александар Коларов - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2021
Пратите нас
Локална фондација Стара Пазова покренула је хуманитарну лицитацију са дресом српског фудбалера Александра Коларова. Средствима прикупљеним од продаје дреса биће подржане иницијативе ове општине у области културе, уметности, образовања, спорта и уређења јавних простора и површина.

Доскорашњи капитен репрезентације Србије и фудбалер Интера из Милана, донирао је свој дрес са бројем 11. локалној фондацији из Старе Пазове како би помогао друштвено корисне акције у околини Београда.

Тридесетпетогодишњи интернационалац за репрезентацију Србије дебитовао је сада већ давне 2008. године у пријатељском мечу против репрезентације Русије. Одиграо је укупно 94 утакмице у националном дресу постигавши 11 голова.

Након 12 година репрезентативне каријере Коларова нећемо видети у саставу Пиксијеве Србије, али то га није спречило да хуманим гестом помогне крај из ког је потекао.

Почетна цена дреса српског бека је 5.000 динара, лицитације се врше кроз коментаре на Фејсбук страници локалне фондације, а тренутно понуђена највиша цена је 16.000 динара.

Лицитације трају до 21. марта, а најављено је и да ће у наредним недељама познати Пазовчани - спортисти, уметници, глумци и музичари дати на лицитацију део своје опреме, реквизит, своје дело и неку од личних значајних ствари за које ће заинтересовани грађани моћи да лицитирају.

Пикси ће због Тадића бити на „слатким мукама“

Скандал у српском фудбалу: „Донесите паре унутра, одмах!“ /видео/

Рапсодија Влаховића: Хет-трик за полувреме! /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала