„Бог благословио Ђоковића, било је то сјајно искуство“ /видео/

© AP Photo / KARIM SAHIBТенисер Малек Џазири
Тенисер Малек Џазири - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2021
Пратите нас
Малек Џазири, искусни тенисер из Туниса, нахвалио је Новака Ђоковића са којим је имао прилику да тренира на академији најбољег тенисера света.

Џазири, који има 37 година, открио је да му је Новак Ђоковић много помогао у претходном периоду и да га је све то мотивисало да у позним играчким годинама наступа.

„Причао сам са Новаком. Чуо сам да неколико тенисера иде код њега на академију да тренира и био сам веома срећан што сам међу њима“, рекао је Џазири.

„Бог га благословио, било је то сјајно искуство“, додао је Тунишанин.

Џазири истиче да му је тај период који је провео са Ђоковићем и осталим врхунским играчима помогао како би наставио да се бави професионалним тенисом.

„Видео сам толико важних ствари, не само тениски важних на терену, већ и ван њега. Видео сам сјајне примере како радити одређене ствари. Другачије је када виђате те момке сваки дан на тренингу, него када сте на неком турниру или Гренд слему“, каже Џазири.

„Сјајно је било проводити три или четири сата са њима на терену, видети какву жељу имају, мотивацију, увек желе више. Новак је тренутно број један на свету и, и даље жели да обара рекорде. То ми даје још више мотивације“, додао је.

Џазири жели да се врати међу 100 најбољих тенисера.

„Хоћу поново да игра на високом нивоу и верујем да то могу. Тренутно сам око 200. места и није лако“.

Џазири је у Дохи поражен од касније победника Николаза Басилашвилија, али је, како каже, на правом путу и нада се повратку међу елиту.

Ђере почистио Американца и заказао дуел са седмим играчем света

Медведев урадио што нико није 16 година и послао православље на врх света

Зверев напао АТП – да ли систем „ради“ за Федерера?

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала