Није требало дуго – Шпанци су већ испалили „отровне стрелице“ ка Медведеву

© AP Photo / Peter DejongДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2021
Пратите нас
Данил Медведев, руски тенисер, променио је светски поредак после 16 година, свргао са другог места АТП листе Рафаела Надала, што није наишло на позитивне реакције у Шпанији. Напротив!
Новак Ђоковић и Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2021
Медведев: Испричаћу вам причу о Новаку... /видео/

Шпански портал „Ла Секста“ објавио је текст поводом коментара руског тенисера на рачун судије након што је освојио своју десету титулу у каријери.

Тријумфом на турниру у Марсеју Рус је претекао Шпанца на другом месту тениске ранг листе и стао раме уз Новака Ђоковића, владара тениског света. 

Медведев је након пораза од Србина у финалу Аустралијан опена своју другу прилику за титулу ове сезоне је искористио победом над Пјером Игаом- Ербером са 2:1 (6:4, 6:7, 6:4).

Али, како пише шпански портал, уместо да слави победу, Московљанин је ушао у расправу са судијом.

Након што је поздравио свог противника на мрежи, Медведев је почео да се препире са главним судијом, наводе Шпанци додајући да то није први пут да видимо овакво понашање светског броја два, већ да је он показао непримерен став у неколико наврата.

Ова теза је поткрепљена изливом беса који је Рус показао ломљењем рекета у финалу Аустралијан опена против Ђоковића при резултату 3:0 за Србина.

„Ла Секта“ свој текст закључује подацима о броју бодова другог и трећег тенисера света- Медведев има 9.872, а Надал 202 мање, као и чињеницом да је Рус први тенисер који се након 16 година нашао на другом месту АТП листе а да не припада „великој четворци“.

Како је Медведев нехотице утицао на Ђоковића и Надала

Оптужили су Надала за превару, али је истина потпуно другачија

Срби из два правца нападају Дубаи и за корак су ближе циљу

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала