У граду Мормона су љути на Хрвата: „Мичите овог човека са терена!“ /видео/

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаБојан Богдановић
Бојан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2021
Пратите нас
Бојан Богдановић, један од најбољих хрватских кошаркаша, нашао се на мети критика због својих недавних партија у НБА лиги.

Кошаркаш Јуте Џез, тима који има најбољи однос победа и пораза у овој сезони, забринуо је јавност у Солт Лејк Ситију својом партијом против Бостона.

Његов тим јесте победио, али је Богдановић био далеко од свог нивоа, убацио је 12 поена, имао три изгубљене лопте и прегршт лоших реакција на терену.

„Боже мој, Богдановићу... Па он не може да води лопту како треба... Онда изгуби посед у следећем нападу и дозволи ривалу да постигне лаке поене из другог напада. Мичите овог човека са терена“, навео је новинар Форбса, Атлетика и Џи-кјуа Бен Даусет.

Посебне реакције је изазвало Богдановићево понашање уочи почетка дуела, када је уместо да се припрема за свој посао време провео жонглирајући лопту.

​Јута има богату историју кошаркаша са простора бивше Југославије, а тим из града Мормона годинама уназад има једну акцију која се назива „Партизан“.

Дрес Џеза су раније носили Александар Павловић, Гордан Гиричек, помоћни тренер је био Игор Кокошков, а драфтовани су били Тадија Драгићевић и Анте Томић.

► Вече које ће Срби у НБА што пре желети да забораве /видео/

► Како су Србин и амерички Турчин нанели најтежи пораз „поносу Израела“

► „Мама, била си у праву“: Америка се покајала због једног тинејџера

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала