Како је један обичан фудбалер збунио цео свет?

© Sputnik / Виталий Белоусов / Уђи у базу фотографијаКопачке
Копачке  - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2021
Пратите нас
Светска фудбалска јавност била је у иницијалном шоку када се појавила вест да је Арон Ремзи потписао уговор за Астон Вилу.

Ипак, не ради се о тридесетогодишњем везном играчу Јувентуса и некадашњем асу Арсенала, већ о новој нади енглеског фудбала који за сада с правом носи име и презиме искусног велшког фудбалера.

Осамнаестогодишњи Ремзи потписао је свој први професионални уговор за Астон Вилу, након што је импресионирао селекцију из Бирмингема у категорији до 23 године.

Ремзи је са позиције централног везног играча постигао шест голова на 14 утакмица Премијер лиге 2.

Звезда фудбалске школе Астон Виле, наставља са професионалним фудбалом у свом матичном тиму, упркос интересовању Ајакса и Селтика.

Вођа млађих категорија клуба из Бирмингема, Марк Харисон, рекао је да је одушевљен због тога што је Ремзи потписао свој први професионални уговор за Вилу, у којој је и почео да се бави фудбалом.

Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2021
Млади Србин је исписао историју, а за Спутњик открива где је завршила „магична лопта“
„Арон је постао редован члан У23 екипе, као и неко ко је водио Енглеску у млађим категоријама. Такође, однедавно је почео редовно да тренира са првим тимом“, рекао је Харисон.

„То је велика награда и признање за сав његов напоран рад током претходних година, такође и посебан дан за његову породицу и мноштво особља наше школе који су током година фантастично подржавали Арона“, додао је он закључујући да се радује што ће имати прилику да посматра напредак Ремзија у наредних неколико година.

Грађани и Краљеви се „прошетали“ до четвртфинала Лиге шампиона /видео/

Шокантна изјава легендарног фудбалера: Заувек ћу бити алкохоличар

Златан враћа „јутро“ у Шведску

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала