Путин у руској тајги: Вожња теренцем, вода из бунара, нуклеарни кофер на сигурном /фото/

Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин остао је веран својој љубави према Русији и руској природи, па је свој одмор поново провео у сибирској тајги, где је возио теренско возило, осматрао природу и пио воду из бунара. Још једном му је сапутник био министар одбране Руске Федерације Сергеј Шојгу.
Председник Русије Владимир Путин и министар одбране Русије Сергеј Шојгу у шетњи тајгом - Sputnik Србија, 1920, 07.10.2019
Ексклузивно: Путин и Шојгу вас воде кроз тајгу (фото)

Председник Русије Владимир Путин је током свог боравка у тајги у Сибиру бацио новчић у реку како би се, по руском обичају, поново вратио на то место.

Он је такође попио воду из бунара који се налази на брегу, који је обишао у друштву министра одбране Шојгуа.

Како је претходно саопштио портпарол Кремља Дмитриј Песков, Путин и Шојгу викенд проводе у Сибиру како би се „мало одморили“.

„Сва потребна средства комуникације, укључујући стратешку, стално су код Путина, где год да се налази, на територији Руске Федерације или у другој држави“, одговорио је Песков на питање новинара да ли је Путин током одмора у тајги за викенд носио и нуклеарни коферчић.
Владимир Путин на одмору у Туви - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2018
Сибирско лето руског председника

Шојгу је и раније пратио Путина на одмору у тајги. На пример, у јесен 2019. планинарили су сакупљали печурке. Годину дана раније, председник је боравио у Туви: заједно са Шојгуом и директором ФСБ-а Александером Бортниковим, као и директором резервата природе Сајано-Шушењски, Генадијом Киселевом, када је сплаварио и шетао планинама. У лето 2017. године Путин је провео два дана у Сибиру, бавећи се подводним риболовом

Прочитајте и:

 

© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин у тајги у Сибиру са министром одбране Сергејем Шојгуом истраживао је природу и животиње руске тајге.
Председник Русије Владимир Путин у тајги у Сибиру са министром одбране Сергејем Шојгуом истраживао је природу и животиње руске тајге. - Sputnik Србија
1/14
Председник Русије Владимир Путин у тајги у Сибиру са министром одбране Сергејем Шојгуом истраживао је природу и животиње руске тајге.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаПредседник Путин и министар Шојгу викенд проводе у Сибиру како би се „мало одморили“.
Председник Путин и министар Шојгу викенд проводе у Сибиру како би се „мало одморили“. - Sputnik Србија
2/14
Председник Путин и министар Шојгу викенд проводе у Сибиру како би се „мало одморили“.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаОве године Владимир Путин је сео за волан теренског возила и у њему провезао министра одбране Сергеја Шојгуа.
Ове године Владимир Путин је сео за волан теренског возила и у њему провезао министра одбране Сергеја Шојгуа. - Sputnik Србија
3/14
Ове године Владимир Путин је сео за волан теренског возила и у њему провезао министра одбране Сергеја Шојгуа.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаВладимир Путин, возећи гусенични теренац, осматрао је завејану тајгу у Сибиру.
Владимир Путин, возећи гусенични теренац, осматрао је завејану тајгу у Сибиру. - Sputnik Србија
4/14
Владимир Путин, возећи гусенични теренац, осматрао је завејану тајгу у Сибиру.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаВешто је прегазио велики бусен на свом путу, а такође је спретно маневрисао огромном машином између дрвећа.
Вешто је прегазио велики бусен на свом путу, а такође је спретно маневрисао огромном машином између дрвећа. - Sputnik Србија
5/14
Вешто је прегазио велики бусен на свом путу, а такође је спретно маневрисао огромном машином између дрвећа.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаВладимир Путин и Сергеј Шојгу возили су се кроз тајгу теренским возилом, али су и шетали кроз снежне пределе.
Владимир Путин и Сергеј Шојгу возили су се кроз тајгу теренским возилом, али су и шетали кроз снежне пределе. - Sputnik Србија
6/14
Владимир Путин и Сергеј Шојгу возили су се кроз тајгу теренским возилом, али су и шетали кроз снежне пределе.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаВреме им је било наклоњено и за шетање и за вожњу јер је дан био суначан и ведар.
Време им је било наклоњено и за шетање и за вожњу јер је дан био суначан и ведар. - Sputnik Србија
7/14
Време им је било наклоњено и за шетање и за вожњу јер је дан био суначан и ведар.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаПутин и Шојгу вечерали су у природи.
Путин и Шојгу вечерали су у природи. - Sputnik Србија
8/14
Путин и Шојгу вечерали су у природи.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаДа Путин воли ретке слободне дане да проводи у дивљојприроди, познато је одавно.
Да Путин воли ретке слободне дане да проводи у дивљојприроди, познато је одавно. - Sputnik Србија
9/14
Да Путин воли ретке слободне дане да проводи у дивљојприроди, познато је одавно.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаБајковити предео где су руски председник и министар одбране направили предах и обедовали.
Бајковити предео где су руски председник и министар одбране направили предах и обедовали. - Sputnik Србија
10/14
Бајковити предео где су руски председник и министар одбране направили предах и обедовали.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаВладимир Путин једном приликом изјавио је да највише воли да пије чај од сибирских трава.
Владимир Путин једном приликом изјавио је да највише воли да пије чај од сибирских трава. - Sputnik Србија
11/14
Владимир Путин једном приликом изјавио је да највише воли да пије чај од сибирских трава.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаТоком викенда у природи, Шојгу је Путину показао и његову радионицу, где се бави хобијем – израђивањем разних предмета од дрвета.
Током викенда у природи, Шојгу је Путину показао и његову радионицу, где се бави хобијем – израђивањем разних предмета од дрвета.  - Sputnik Србија
12/14
Током викенда у природи, Шојгу је Путину показао и његову радионицу, где се бави хобијем – израђивањем разних предмета од дрвета.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаТоком викенда у природи, Шојгу је Путину показао и његову радионицу, где се бави хобијем – израђивањем разних предмета од дрвета.
Током викенда у природи, Шојгу је Путину показао и његову радионицу, где се бави хобијем – израђивањем разних предмета од дрвета.  - Sputnik Србија
13/14
Током викенда у природи, Шојгу је Путину показао и његову радионицу, где се бави хобијем – израђивањем разних предмета од дрвета.
© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаВладимир Путин воли да пашачи и планинари и борави у природи кад год има прилику
Владимир Путин воли да пашачи и планинари и борави у природи кад год има прилику - Sputnik Србија
14/14
Владимир Путин воли да пашачи и планинари и борави у природи кад год има прилику
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала