Трамп: Нешто се дешава, нешто сулудо

© AP Photo / Salwan GeorgesКапитол
Капитол - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2021
Пратите нас
Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да није био изненађен троструким падом председника САД Џоа Бајдена док се пео уз степенице председничког авиона и наговестио да је ментално стање Бајдена такво да он не зна ни какве папире потписује.

Трамп је у интервјуу за Њузмакс делимично повукао паралеле између америчког председника и 79.-годишњег демократског сенатора Бернија Сандерса.

„Нешто се дешава, нешто сулудо. Ово што се догађа је лудо и човек се запита да ли све ствари које потписује уопште разуме. Ово је горе од најгорих момената Бернија Сандерса. Нисмо очекивали да је овако нешто могуће. Ни Берни Сандерс на стероидима не би потписао оно што овај тип (Бајден) потписује “, тврди бивши амерички председник.

Трампова изјава долази након након што је портпаролка Беле куће Џен Псаки инсистирала крајем прошле недеље да је Бајден 100 одсто у реду након кикса у петак, али није желела да открије да ли је председника након инцидента прегледао лекар.

„Не знам да ли сте ишли тим степеницама, понекад су помало незгодне“, рекла је Псаки, мислећи на степенице председничког авиона.

Кружи снимак „паранормалних способности“ председника САД: Лошом монтажом Бајден постао дух /видео/
Директорка комуникација Беле куће Кејт Бедингфилд је изјавила да је председник сасвим у реду и да чак није захтевао никакво ангажовање медицинског тима који путује с њим, преноси Спутњик интернешенал.

Инцидент је у међувремену изазвао буру у јавности и многи су на Твитеру изразили забринутост за здравље 78.-годишњег Бајдена, који је најстарији председник у историји САД.

Трамп је раније више пута сугерисао да се нешто дешава са Бајденом јер меша речи и реченице и често заборавља.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала