Вести: Да ли ће се нове мере против короне одразити на изборе у Немачкој /видео/

© Sputnik / СпутњикСпутњик инфо
Спутњик инфо - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2021
Пратите нас
Пратите вести Радија Спутњик.

Данас у вестима:

  • Све док се догађајима који су већ стари 22 године не да међународна правна оцена, ниједна слабија земља неће моћи да се осети заштићено и безбедно, поручено је са видео конференције одржане у руском граду Вороњежу поводом годишњице НАТО бомбардовања.
  • Политичко слепило и мржња могу лако да оправдају бомбардовање и бачене бомбе, али то никада неће бити основ за пријатељство српског и албанског народа, поручује Живојин Ракочевић.
  • Војске САД и Канаде одржавају вежбе у Арктичком региону. То је нови корак ка реализацији плана да се тамо распореди довољно трупа како би се омогућио несметан пролазак америчких бродова, кажу руски експерти
  • Орлови са новим селектором Драганом Стојковићем Пиксијем, на старту квалификација за Мундијал, вечерас играју против десетковане Републике Ирске. Спутњик процењује шансе наше репрезентације у даљем такмичењу
  • Немачка уводи нове мере због драстичног скока броја новозаражених од ковида. Истражујемо, да ли ће се мере одразити на изборе који следе у тој земљи?
  • Глумац Власта Велисављевић преминуо је у 94 години од последица вируса. Био је пун оптимизма и то је преносио на своју околину каже за наш радио редитељ Љубиша Ристић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала