Лечић: Повлачим се са чела покрета Демократе Србије

© SputnikБранислав Лечић
Бранислав Лечић - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2021
Пратите нас
Глумац и политичар Бранислав Лечић објавио је да се, због оптужби за силовање које је против њега изнела глумица Данијела Штајнфелд, повлачи са чела покрета Демократе Србије.

Лечић је у објави на Фејсбуку нагласио да је то његова лична борба за одбрану интегритета, имена и професионалног угледа. 

Бранислав Лечић у представи Кад су цветале тикве Београдског драмског позоришта - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2021
Глумци потписали петицију, Лечић привремено удаљен из представе после оптужби за силовање /видео/

"Како ова моја борба за истину не би наносила штету свима онима са којима учествујем у борби против овог злокобног режима, повлачим се са чела покрета Демократе Србије. Ово је моја лична борба за одбрану свог интегритета, имена и професионалног угледа и не желим да оптерећује све оне који су искрени борци за нормалну, слободну и демократску Србију", објавио је Лечић на Фејсбуку.

Лечић се пре овога видео поруком обратио јавности. 

Наравно да ћу се одазвати позиву Тужилаштва, где сам позван у својству грађанина, а не оптуженог. Ја сам у медијима већ осуђен као силоватељ, монструм, насилник, предатор, подлац, лицемер, рекао је Бранислав Лечић поводом позива да у полицији у петак да изјаву о наводима глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 2012. године.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала