О овоме је говорио Немања Матић ─ „ако има ко да види“ /видео/

CC0 / Unsplash / Фудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2021
Пратите нас
Меч 23. кола Прве лиге Србије између Радничког из Крагујевца и новобеоградског ИМТ-а обележила је бизарна ситуација која је довела у питање компетентност главног арбитра тог дуела.

Раднички је савладао ИМТ на домаћем терену резултатом 3:1, а победи Крагујевчана „кумовала“ су два пенала и црвени картон за госте.

Како то обично бива у српском фудбалу, на судију Драгана Чоловића вршен је притисак током већине меча од стране домаћег састава.

ИМТ је први дошао до вођства, да би тек у 76. минуту Раднички изједначио, те је деловало да ће тимови поделити бодове, јер се у надокнаду времена ушло са нерешеним резултатом.

Али, онда...

Никола Глишић је као последњи играч одбране повукао противника са леђа и оборио га на под, можда чак и ван казненог простора, а судија Чоловић је досудио пенал.

И, црвени картон доделио Луки Зорићу – играчу који је био само у близини места на којем се десио прекршај.

Играчи ИМТ-а су остали потпуно збуњени, али су морали да наставе утакмицу.

Најстрожу казну реализовао је Немања Томић, који је је искористио други пенал за Раднички, те пар минута касније из слободног ударца поставио коначан резултат.

У „Миљановом корнеру“ гостовао је прослављени репрезентативац Србије Немања Матић, који је, поред осталог, говорио и о проблемима са поштењем у српском фудбалу.

Фудбалер Манчестер јунајтеда је поменуо да у нижим лигама српског фудбала није битно ко је противник нити како треба играти већ је једино питање ─ ко ће да суди?

Погледајте дешавања са утакмице у Крагујевцу (спорни детаљ, који није био једини, можете погледати на 3.30):

„Десетка“ је „десетка“ – и не може да буде ништа друго

Митарљез!

Пикси открио Спутњику: Имао сам један разговор са Митровићем

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала