„Чудовиште“ је добро упознало Јокића, а сада зна и ко је Бобан /видео/

© AP Photo / Derick HingleЗајон Вилијамсон и Бобан Марјановић
Зајон Вилијамсон и Бобан Марјановић  - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2021
Пратите нас
Кошаркаши Далас Меверикса изгубили су од Њу Орлеанс Пеликанса 112:103 у утакмици у којој је Бобан Марјановић био један од најзапаженијих играча на терену.

Меверикси на овом мечу били су без Луке Дончића и Кристапса Порзингиса, те су други играчи морали да се истакну како би екипа пружила јак отпор Пеликансима.

То се и десило, а један од бољих кошаркаша Даласа на терену био је Бобан Марјановић. Боби је био стартер, одиграо је 29 минута и утакмицу је завршио са 13 поена, 11 скокова и три асистенције.

Зајон Вилијамсон, звезда Пеликанса популарна по надимку „чудовиште“ због физичких предиспозиција, претходних дана добро је упознао Јокића у дуелима са Денвером, а у ноћи између суботе и недеље сусрео се и Марјановићем.

Боби је био веома ефикасан, из игре је шутирао 6/11, док је био на терену екипу је била у плусу два поена, али фалили су Дончић и Порзингис, те је пораз био неизбежан.

На другој страни најефикаснији био је, управо, Вилијамсон са 38 поена за 35 минута на терену. Зајон је био незаустављив, шутирао је сјајних 13/20 из игре, а уз то имао је пет скокова и шест асистенција.

Њега су пратили Александар-Вокер са 20 поена, Инграм са 19 и Луис са 13 и пет асистенција.

Најефикаснији у пораженом тиму био је Хардавеј јуниор са 30 поена, Брансон је додао 24, а Клебер је имао 13 баш као и Марјановић.

Пеликанси су утакмицу преломили у последњој четвртини и на крају су заслужено уписали 20. победу у 45 утакмица. Далас је претрпео 21. пораз у 44. овосезонском мечу.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Маестрални Никола Јокић! /видео/

Блам америчке легенде: „Гледао сам како Дивац игра за Хрватску“

Бјелици је један позив променио каријеру, сада иде по титулу /фото/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала