Пикси шмекерски одговорио Португалцима на питање о „фантомском голу“

© AP Photo / Darko VojinovicДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2021
Пратите нас
Малобројни португалски новинари добили су предност на конференији за медије у односу на српске извештаче, а прво што их је занимало јесте како селектор Србије Драган Стојковић коментарише то што судија није признао гол Кристијану Роналду, након што је лопта читавим обимом прешла гол-линију.

Португалци су се позвали на изјаву свог селектора Фернанда Сантоша, који је поручио да му се судија извинио због катастрофалне грешке.

Пиксијеви ратници се вратили „из мртвих“ и ремизирали са шампионом Европе!

„Не коментаришем судијске одлуке ни када су у нашу корист, ни када су против нас. Препуштам њима да раде свој посао. Грешке су саставни део спорта, морамо тако да гледамо. Нисам видео ту ситуацију, тако да не могу да тврдим 100 одсто да ли је гол или није. Када будем погледао знаћу истину. Овако, сада заиста не знам“, рекао је Пикси после утакмице.

Португалске извештаче на Маракани у суботу увече је занимало да ли је Стојковић имао специјалан план за њиховог суперстара Кристијана Роналда, који је током већег дела меча био „невидљив“, осим када је на крају незадовољан судијском одлуком демонстративно скинуо с руке и бацио капитенску траку и напустио терен.

„Роналдо је велики играч, један од највећих у историји фудбала. Али, имао сам фокус на Бернарду Силви, играч који прави разлику на терену. То је то. Нисмо имали специјалну стратегију да зауставимо Кристијана или неког другог. Желели смо на терену да делујемо као тим, па нека бољи победи“, поручио је стратег „орлова“, после ремија Србије и Португалије 2:2 у дербију другог кола А групе.

​Пикси је на конференцији за медије одговорио и на питање новинара Спутњика, а које је било у вези Николе Миленковића и предстојећих утакмица у квалификацијама за Мундијал.

„Орлове“ у уторак очекује меч са Азербејџаном којим ће заокружити овај први циклус квалификација за Светско првенство.

Права је штета што српски тим у квалификацијама за Светско првенство, нажалост, неће имати подршку Немање Матића, фудбалера Манчестер јунајтеда који је јесенас одлучио да стави тачку на репрезентативну каријеру.

О томе, а и другим горућим темама у српском фудбалу, Матић је недавно говорио за Спутњик спорт у емисији „Миљанов корнер“.

Португалски медији грме: Опљачкани смо, скандал у Београду

Због Богдана и Америка зна за Митровићеве сузе /видео/

Пикси открио за Спутњик ко мења Миленковића, и како се стиже до Катара

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала