Због Богдана и Америка зна за Митровићеве сузе /видео/

© AP Photo / John BazemoreБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2021
Пратите нас
Богдан Богдановић, кошаркаш Атланте Хокс, прокоментарисао је на званичном Твитер налогу реакцију Александра Митровића који је после меча са Португалијом заплакао дајући изјаву.

Митровић је на утакмици против Португалије постао фудбалер са највише голова у сениорском дресу престигавши Стјепана Бобека који држао рекорд са 38 голова.

Нападач Фулама је против земље Пиринејског полоустрва уписа 39. погодак и након дуела био је веома емотиван у изјави за Спортклуб.

„Знао сам да ћу оборити рекорд кад-тад, али осећај када је лопта ушла у мрежу је био невероватан. Пролазиле су ми слике кроз главу, из детињства... Феноменалан осећај. Мени је репрезентација и представљање Србије највећа част, а да да срушим рекорд који је... који је стар 65 година и о ком сам сањао као дете...“, причао је Митровић са кнедлом у грлу и сузама у очима.

Оваква изјава дирнула је све, а огласио се и Богдановић:

„Какав краљ. Честитам на рекорд мајсторе“.

Србија је против Португалије одиграла без победника, 2:2, а овај први циклус квалификација за Светско првенство у Катару завршиће у понедељак против Азербејџана.

Наша селекција из два меча има четири бода и у последњем дуелу покушаће да са седам бодово заокружи овај први квалификациони круг.

Када је реч о Богдановићу, он ће са својом Атлантом играти против Николе Јокића и Денвера у ноћи између недеље и понедељка у 03.00.

View this post on Instagram

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Португалски медији грме: Опљачкани смо, скандал у Београду

Пикси открио за Спутњик ко мења Миленковића, и како се стиже до Катара

Пиксијеви ратници се вратили „из мртвих“ и ремизирали са шампионом Европе!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала