Хтео је да буде Роналдо, али сада може да се поноси својим српским именом

© AP Photo / Daniel ColeСрпски фудбалер Немања Радоњић
Српски фудбалер Немања Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2021
Пратите нас
Немања Радоњић је са две фантастичне асистенције у важној утакмици другог кола квалификација за Светско првенство Србији против Португалије обезбедио реми. Тиме је показао да и те како може да стане раме уз раме свог идола Кристијана Роналда и да се поноси својим српским именом.

Бивши фудбалер, између осталог и Црвене Звезде у суботу је одиграо вероватно најбољи меч за национални тим. Његова додавања Александру Митровићу и маестрални дриблинг петом за асистенцију Филипу Костићу одвела су репрезентацију Србије на прво место Групе А испред фаворизоване Португалије.

Такође, његово поигравање са португалском одбраном у 65. минуту, које нажалост није награђено голом, још дуго ће се препричавати.

Двадесетпетогодишњи репрезентативац Србије који је тренутно на позајмици у берлинској Херти, доласком у Олимпик из Марсеја одабрао је дрес са бројем 7, по узору на легенду португалског и светског фудбала, Кристијана Роналда.

Стефан Митровић гол - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2021
У реду, лопта је прешла, али — преко чега су Срби све прешли? /видео/
„Зато што ми је омиљени број и носим га од малена и од малена ми је идол Кристијано Роналдо, па због тога“, рекао је тада.

А сада је показао да и те како може да парира Роналду и његовим саборцима, и помогне Орловима у борби за пласман на своје друго Светско првенство у каријери.

Краљ „покорио“ тзв. Косово, следи спортско-политички рат са Шпанијом

Вратио се пенал против Швајцарске... Браво, Србијо, хвала судијо!

Због Богдана и Америка зна за Митровићеве сузе /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала