Аслан је слетео на Земљу

© Sputnik / Tennis Australia / Уђи у базу фотографијаРуски тенисер Аслан Карацев
Руски тенисер Аслан Карацев - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2021
Пратите нас
Аслан Карацев заустављен је у трећем колу турнира у Мајамију изгубивши меч од Американца Себастијана Корде са 2:0 у сетовима.

Руско тајно оружје, како су га прозвали Рубљов и Медведев током АТП купа који је Русија почетком године освојила, свој бриљантан почетак сезоне „умрљао“ је поразом од 60 места ниже рангираног Корде, притом дошавши до само три гема током дуела.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tennis TV (@tennistv)

Пошто је стигао до полуфинала Аустралијан опена, као први дебитант у историји Опен ере коме је тако нешто пошло за руком, и освојио свој први АТП турнир победом над Лојдом Харисом у Дубаију, Карацев је пружио исподпросечну партију у другом колу турнира на Флориди.

Двадесетогодишњи Американац држао је конце у својим рукама током целог меча, па је после само сат времена и девет минута игре заслужено славио.

Рус је лоше отворио меч, пропустио две брејк прилике у другом гему, већ у шестом дозволио противнику да му одузме сервис, и без шанси до краја сета обезбедио себи, испоставиће се, недостижан заостатак- 6:3.

У другом сету Карацев је освојио само 13 поена, и без освојеног гема „погурао“ талентованог Кордa у осмину финала турнира у Мајамију где ће га сачекати девети тенисер света, Дијего Шварцман.

Ратник Медведев није могао да хода, али је „сломио“ ривала /видео/

Руса се сви плаше, па чак и спонзори

Надал: Федерер и ја нисмо баш толико блиски

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала