Новак „затеже“ шљаку уз неочекиваног „ривала“ /видео/

© AP Photo / Christophe EnaНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, увелико се припрема за сезону на шљаци, а после тренинга у Монте Карлу „истезање“ је обавио са супругом Јеленом и неочекиваним „ривалом“, сином Стефаном.

Након што се, због опоравка од повреде коју је задобио на Аустралијан опену и жеље да се припреми за сезону шљаке у походу на свој други Ролан Гарос, није такмичио на Туру, Ђоковић је спојио лепо и корисно.

Најбољи тенисер света тренира у Монаку и користи сваки тренутак да буде са породицом. Овог пута, након обављеног тренинга, као противници су му на терен изашли супруга Јелена, а потом и шестогодишњи син Стефан.

Поред тога што је симпатична сама чињеница да Новаков наследник показује склоност ка тенису, чини се да има добре шансе да га наследи у његовим успесима, јер својим форхендима показује очигледан таленат.

Ђоковић је раније изјавио да неће форсирати своју децу да се баве тенисом, односно да ће им допустити да само заволе тај спорт, ако им се свиђа, а Стефану се очигледно свиђа.

Подсетимо, Ђоковић ће такмичењу вратити 11. априла у Монте Карлу, потом следи повратнички Србија опен осам дана касније, док Ролан Гарос стартује 17. маја.

О томе како породица утиче на каријеру Новака Ђоковића недавно је за Спутњик спорт говорио његов отац Срђан.

Британац криви Ђоковића јер тенисери неће вакцину?!

Новак у Београд доводи елиту, али и – Аслана Карацева

Златан објаснио зашто воли Новака /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала