Партизан рутински победио Крку

© Фото : АБА / Партизан НИСТренер КК Партизан Александар Матовић
Тренер КК Партизан Александар Матовић - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2021
Пратите нас
Кошаркаши Партизана победили су Крку 91:67 у 24. колу АБА лиге.

Екипа Александра Матовића остварила је трећу победу заредом у регионалном кошаркашком такмичењу, те навијаче радује што је тим коначно ухватио неки континуитет.

Резултатски ово нису превише важни мечеви за црно-беле, пошто за плеј-оф одавно немају шансе, али значи за самопоуздање кошаркаша и наставак сезоне, односно Суперлигу која је на програму у мају.

Црно-бели утакмицу су преломили у трећој четвртини добивши овај период 31:20. Предност је ишла и преко 20 поена, те се до краја утакмице није постављало питање победника.

Најефикаснији у победничком тиму био је Рашон Томас са 17 поена, Перкинс је убацио 13, Јарамаз 12, а Трифуновић и Јанковић по 11 поена. Поражене су предводили Шкемфор и Шкифић са по 13 поена. 

Екипе нису биле претерано расположене на старту утакмице, било је много промашаја на обе стране, и то је више одговарало гостима, па је Партизан после десет минута водио 16:11.

У другој четвртини тимови су се коначно разиграли, пало је чак 30 поена више него у првој деоници, те је Партизан на петнаестоминутној паузи имао осам поена предности – 41:33.

Током поменуте треће четвртине, домаћи кошаркаши били су веома расположени, чак 31 поен постигли су за десет минута игре, а како Крка није успела да испарира, предност је само расла – 72:53.

У последњој четвртини Партизан је без проблема привео утакмицу крају – 91:67.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Легенда Цибоне ударила на Србина, па добила отказ

Ражнатовић се није шалио – бивши капитен Партизана се вратио у Србију /фото/

„Попићу базен црног вина“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала