„Немачки аутобус“ у Романовом дворишту се „слупао“ за 90 минута

© AFP 2023 / CLIVE ROSEЧелси
Челси - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2021
Пратите нас
Шок у премијерном мечу 30. кола Премијер лиге. Челси је на свом Стамфорд бриџу претрпео убедљив пораз од Вест Бромвич Албиона резултатом 5:2 (2:1).

И ништа ту не би било чудно, да то није први нокаут „плаваца“ под командом Томаса Тухела.

Оно што је још фасцинантније, јесте да је Челси у претходних 14 утакмица примио свега два гола, а овога пута је одбрана за 90 минута капитулирала нестварних пет пута!

​Харизматични немачки стручњак који је стигао у Лондон после отказа у Пари Сен Жермену, маестрално је клуб Романа Абрамовича довео у фазу савршенства, бар када је одбрана у питању.

То потврђују монструозне бројке, и само два примљена гола. Убацио је Немце у погон, одбрана је у тим мечевима углавном била заснована на Антонију Ридигеру, који је код претходно менаџера Френка Лампарда био на клупи, и није видео терен.

Славиша Стојановић - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2021
Бивши тренер Звезде у тешком стању због короне

Јасно је да су Каи Хаверц и Тимо Вернер наставили да ведре и облаче у средини и нападу, само што овога пута Ридигера није било међу 11 против ВБА, и догодило се шта се догодило.

„Немачки аутобус“ у Романовом дворишту се „слупао“ ко никад за 90 минута. Иначе, и прво одмеравање снага ВБА и Челсија завршило се лоше по Романов клуб, јер је утакмица завршена без победника, такође у мечу који је обележила голеада - 3:3.

После шамара од тима чије боје брани Бранислав Ивановић, који је ушао у игру у 24. минуту уместо О'Шеја, да би после само 13 минута због повреде морао да напусти терен, Челси се окреће мечу осмине финала Лиге шампиона са Портом. 

Тај сусрет заказан је на стадиону Драгао, у среду, 7. априла од 21 час.

► Срби срушили Дортмунд, Влаховић решета, а гол сезоне дело је фудбалера Бачке /видео/

► Абрамович ће бити бесан – Банетови саиграчи разбили Челси

► Говорили су да је луд, али је нањушио да у славном клубу нешто не ваља

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала