Велики таленат српске кошарке пронашао клуб: „Одлучио је да прати Бобанов пут“

© Фото : АБА / Цедевита Олимпија / Јуриј КодрунСрпски кошаркаш Бориша Симанић
Српски кошаркаш Бориша Симанић - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2021
Пратите нас
Бориша Симанић, један од најталентованијих српских кошаркаша и донедавно велика нада Црвене звезде, каријеру ће наставити у екипи Меге.
Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2021
Ко је, заправо, „угасио“ Николу Јокића? /видео/

Момак који је годинама покушавао да пронађе своје место у црвено-белом тиму је недавно постао слободан у избору нове средине и одлучио је да покуша да поврати самопоуздање и форму у развојном клубу који се такмичи у АБА лиги.

Вест о томе је објавио власник менаџерске агенције Беобаскет, Миодраг Ражнатовић, који је и један од водећих људи у београдском клубу.

„Спортске каријере су пуне успона и падова, јако је важно да се у кризним моментима не одустане. Бобан Марјановић је са 24 године био у безнадежној ситуацији из које се паметним одлукама и вредним радом, уз помоћ окружења које је одабрао у том тренутку, успео извући“, подсетио је Ражнатовић.

Он је напоменуо да је Марјановић већ годинама члан НБА лиге.

„Бориша Симанић је у овом тренутку годину дана млађи него што је Бобан био тада, али је тренутак у ком се налази готово идентичан. Бориша је одлучио да прати пут Бобана и да каријеру настави у Меги. Надајмо се да је тиме променио путању своје спортске каријере“, истакао је Ражнатовић.

Симанић, крилни центар, годинама уназад је словио за великог талента, али он никада није испливао на површину, а вреди подсетити да је током тог периода било много прича о томе да се налази на мети највећих европских клубова.

► Рођена на Кипру, славу стиче у Америци, али бира Србију: „Нисам се двоумила, знала сам свој циљ“

► „Као Боби, добри син...“ /видео/

► Богдановић је био у раљама НБА, а сада игра најбољу кошарку у каријери /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала