„Људи се промене када стекну богатство – Новак се није променио ни трунку“

© Sputnik / Алексей Куденко / Уђи у базу фотографијаЈанко Типсаревић, српски тенисер
Јанко Типсаревић, српски тенисер - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2021
Пратите нас
Бивши српски тенисер Јанко Типсаревић, поводом подела у белом спорту насталих пошто је Новак Ђоковић у борби за бољи положај нижерангираних тенисера формирао независно удружење тенисера, рекао је да све што први рекет света ради чини у жељи да помогне другима.

Ђоковић је на крову света дуже него иједан тенисер у историји, а такође се приближава рекорду са највише освојених Грен слем титула.

Србин је такође и веома политички активан, и лидер је у покушају да побољша положај играча на Туру. Он је прошле године залажући се за правилнију расподелу богатства међу тенисерима формирао независно удружење (ПТПА).

То је у АТП створило непријатељство према Новаку, а остатак „велике четворке“ такође није било наклоњено Ђоковићевој борби.

Јанко Типсаревић у изјави за Дабл бејгл тенис подкаст указује да је све што Новак радио, настало у његовој жељи да помогне другима.

„Новак је невероватно скроман ван терена“, рекао је некадашњи осми тенисер света.

„Он је вероватно најнематеријалнија особа коју можете да упознате. Када стварају богатство, људи обично имају тенденцију да се мењају“, додао је Типсаревић и наставио:

„Од тренутка када сам га упознао до данас, Новак се није променио ни трунку у сваком погледу“.

„Он је дефинитивно најмањи материјалиста ког знам. Момак великог срца који увек покушава да помогне свима, посебно Србији и његовим саиграчима“, закључио је Јанко.

Ђоковић усред „рата“ – „колико далеко је спреман да иде?“

Из Русије је отишао због новца, исти тражи и од Новака – али не би са њим у „рат“

Новаков „Санчо Панса“ упутио псовке првом човеку тениса: „Вриштао је на мене!“ /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала