Илон Маск се декларисао као ванземаљац

© AP Photo / Jae C. HongОснивач компаније "Тесла" Илон Маск
Оснивач компаније Тесла Илон Маск - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2021
Пратите нас
Оснивач компаније „Спејс икс“ Илон Маск поново се на друштвеним мрежама, одговарајући на питања пратилаца, декларисао као ванземаљац.

Све је почело са Масковом објавом на Твитеру да „Земља није равна и да Донки Кинг ту живи“, после које му је један од корисника те друштвене мреже поставио питање да ли је ванземаљац.

​„Очигледно“, уследио је одговор Маска, који је познат по повременим неуобичајеним постовима на Твитеру.

​Међутим, остало је нејасно да ли је Маск погрешно написао име Донки Конга, измишљеног лика из серијала популарне видео-игрице, или је заиста мислио на „краља магараца“, што би могло да се односи на пакистански дугометражни анимирани филм.

​Масков твит је покренуо буру шаљивих коментара и мимова.

Тако су поједини корисници друштвених мрежа поставили питање да ли су Маск и Марк Закерберг са исте планете, позивајући се на популарну шалу која кружи интернетом да је извршни директор Фејсбука ванземаљац или киборг.

​​Подсетимо, Маск је у фебруару изјавио да има за циљ стварање самоодрживог града на Марсу.

​Прошле године је објавио и када очекује да његова компанија пошаље летелицу на Марс и када ће, према њиховим плановима, људи слетети на ту планету.

​„Рекао бих, са великим убеђењем, да ће за шест година људи путовати на Марс. Уколико будемо имали среће, можда и за четири године. За две године ћемо послати летелицу без посаде на Марс“, изјавио је тада Маск.

Такође, „Спејс икс“ Илона Маска већ је четири пута извео пробни лет ракете „Старшип“, али ниједан није био успешан.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала