Станковић једва спречио сузе: Са овим момцима идем било где /видео/

© Sputnik / Радоје ПантовићДејан Станковић
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2021
Пратите нас
Дејан Станковић, тренер фудбалера Црвене звезде, веома емотивно је проживео 164. „вечити дерби“, али и моменте након последњег судијског звиждука, пошто је био на ивици суза током давања изјаве.

Подсетимо, Станковићева Звезда је савладала Партизан и дошла на корак до освајања нове титуле шампиона Србије.

Млади стручњак је у изјави за ТВ Арена спорт описао текућу сезону и моменте који су водили до његове прве победе у дербијима.

„Годину дана јако рада, годину дана одрицања, жртвовања, поштеног односа... То су ови момци заслужили. Ја сам јуче рекао да ми је срце пуно када их видим као групу – милион пута сам рекао да нема везе да ли је лоше или добро. Прво полувреме је било лоше, знамо зашто је било лоше, друго полувреме је било добро, знамо зашто је било добро. Не бежимо од одговорности“, рекао је Станковић.

Тренера Црвене звезде су савладале емоције, па је једва успео да задржи сузе током обраћања.

„Сада је све ово небитно, битни су ови момци. Они су душа Црвене звезде, они су злато Црвене звезде и ја се њима захваљујем на ових годину дана поштеног лојалног односа према мени, дресу и навијачима“, рекао је Станковић, који се захвалио и клубу и свим члановима управе.

„Драго ми је што сам добио овај дерби, јер је увек био неки зарез, али то је само једна карика у једном процесу који чека ове момке. Ја са њима могу где год хоћете“.

Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2021
Станојевић честитао Звезди титулу коју још није освојила

Иако Звезда има 12 бодова предности на осам кола пре краја, Станковић не жели још да присвоји титулу.

„Тек после ове утакмице треба да оверимо 'брејк'. Против Јавора у Ивањици морамо да оверимо овај 'брејк'. Док не буде математички, ништа није готово. И +9 је било огромно, сад +12 је много, али ја сам реалиста. Јесте много, али не желим да спустимо кофере и гард, па да то испадне смешно. Да се, не дај Боже, брукамо негде. Ми смо Звезда и то никада не смемо да заборавимо“, подвукао је бивши фудбалер црвено-белих и репрезентације Србије.

Спектакуларни вечити дерби – тензије, картони, шансе за Партизан и Иванић за победу Звезде! /видео/

Немац сада зна како је било Србији на Мундијалу у Русији /видео/

Срби и Грци су играли фудбал уз НАТО бомбе – „Фешта усред катастрофе, такав смо народ" /фото, видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала