Србину се затварају врата – све због наследника „правог Роналда“

Пратите нас
Херој Реалове лаке победе над Ливерпулом – 3:1 (2:0) у првом четвртфиналном мечу Лиге шампиона, био је Винисијус Жуниор. Бразилац је са два гола обезбедио лепу предност Мадриђанима пред реванш на чувеном Енфилду.

Винисијус Жуниор, који је на „Сантијаго Бернабеу“ стигао 2019.  године из Фламенга за 45 милиона евра, одлично користи сваку прилику коју добије од тренера Зинедина Зидана, и чињеница је да његови голови и сјајна форма никако не иду у корист Луки Јовићу, који је на позајмици у Ајнтрахт Франкфурту.

Србин је одлично стартовао у свом бившем клубу с три гола у два меча, али је онда уследио жесток пад форме и од тада траје голгетерски пост.

С друге стране, Винисијус Жуниор се уз неприкосновеног лидера Карима Бензему, намеће Зидану као прво решење у нападу „краљевског клуба“.

​У Примери је ове сезоне на 26 утакмица постигао три гола и уписао четири асистенције, док је у Лиги шампиона на девет утакмица такође трипут био стрелац, два пута је упутио завршни пас ка саиграчима који је крунисан голом.
Дијего Фалчинели - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2021
Италијан доживео језиву повреду; Станковић: Сузе, бол, рана – није ми било добро /фото/

Жуниор је такође изузетно млад, има свега 20 година, може да игра на левом крилу, по потреби и у срцу напада, а поједини светски медији су већ почели да га пореде са далеко славнијим земљаком Роналдом који је блистао у дресу Реала.

„Ел Феномено“ је ипак један једини, неприкосновен, па су мале вероватноће да ће Винисијус Жуниор бити тај калибар, али је исто тако чињеница да би одличне партије Бразилца у континуитету могле да затворе врата „Сантијаго Бернабеуа“ Луки Јовићу.

► Раде Богдановић за Спутњик: Дерби ћемо памтити по томе што се оженио Гроф /видео/

► Снег и „киша голова“ у Минхену: ПСЖ се осветио Бајерну, Челси лако с Портом

► Немац сада зна како је било Србији на Мундијалу у Русији /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала