Завршен састанак код Кривокапића, било речи и о Лепосавићу

© AFP 2023 / ANDREJ ISAKOVICЦрна Гора, застава
Црна Гора, застава - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2021
Пратите нас
Састанак представника партија које чине парламентарну већину у Црној Гори и премијера Здравка Кривокапића завршен је и биће настављен у недељу. Посланица ДФ-а Бранка Бошњак је изјавила да је било речи и о министру правде Владимира Лепосавића.

„Кад смо дошли на састанак, нисмо знали шта је тема. Премијер је изложио ову кризу везану за министра Владимира Лепосавића и његову смену и после тога је хитно добио позив да мора да иде због ситуације и блокаде путева у свим градовима“ казала је Бранка Бошњак, не износећи више детаља.

Она је рекла да ДФ и Покрет за промјене (ПзП) нису задовољни са радом Владе, јер до сада нису показали ни јачину, ни да познају државни систем.

„Доста је било пропуста. Али нећемо рушити Владу, даћемо шансу и гледаћемо да заједно изађемо из свега овога“, истакла је Бранка Бошњак.

Међутим, како је додала, оно што је заједнички закључено јесте недостатак комуникације између Владе и парламента, пренео је портал РТЦГ.

На састанку, одржаном у Влади, били су и: Милош Конатар (УРА), Миодраг Лекић (ДЕМОС), Маја Вукићевић (ДНП), Симонида Кордић, Владимир Јоковић (СНП), Максим Вучинић (Радничка партија), Срђан Павићевић (ЦИВИС), Момо Копривица (Демократе).

Иначе, долазак Копривице био је испраћен увредљивим добацивањима из групе од око 60 грађана који су се окупили код зграде Владе, а које се односило на лидере УРА и Демократа, Дритана Абазовића и Алексу Бечића, пренеле су „Вијести“.

Испред зграде Владе Црне Горе у Подгорици, Патриотско-комитски савез организовао је протест против измена Одлуке о критеријумима за стицање црногорског држављанства пријемом и Закона о регистру пребивалишта и боравишта.

Протести су одржани и другим градовима, укључујући Никшић, Цетиње, Будву, Тиват.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала