Паклен жреб за Ђоковића у Монте Карлу

© AP Photo / Andy BrownbillНовак Ђоковић пред почетак финала Аустралијан опена 2021.
Новак Ђоковић пред почетак финала Аустралијан опена 2021. - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, биће слободан у првом колу Мастерса у Монте Карлу, док га у другом очекује потенцијални дуел са звездом у успону – Јаником Синером.

На жребу одржаном у Монте Карлу, Ђоковић је сазнао имена потенцијалних ривала и на први поглед утисак је да га од старта очекују тешки мечеви.

Миљанов корнер - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2021
Ђоковић о великом повратку тениса у Београд /видео/

Новак, први носилац на Мастерсу, на старту турнира је слободан, а потом га чека бољи из дуела Јаник СинерАлберт Рамос Вињолас.

Јаник Синер један је од тенисера који може да се стави у категорију звезда у успону. На Мастерсу у Мајамију изгубио је у финалу од Хуберта Хуркача, што само потврђује да се налази у сјајној форми.

Већ у трећем колу Новак би могао да се састане, управо, са победником Мајамија – Хубертом Хуркачом.

Уколико би пребродио и ову препреку, у четвртфиналу га чека потенцијални дуел са Сашом Зверевим, у полуфиналу би то могао да буде Стефанос Циципас, а у финалу Рафа Надал.

Наравно, ово је све под претпоставком да фаворити у сваком мечу побеђују.

На другој страни жреба налази се Рафаел Надал који се, потенцијално, у другом колу састаје са Манарином, потом га, вероватно, чека дуел са Димитровим, у четвртфиналу би могао на Рубљова, у полуфиналу на Медведева, односно у финалу на Новака Ђоковића.

Када је реч о другим српским тенисерима, Душан Лајовић у првом колу игра против Данија Еванса, Филип Крајиновић састаје се са Николозом Басилашвилијем, Миомир Кецмановић играће против Фабија Фоњинија, а Ласла Ђереа очекује дуел са Кареном Хачановом.

Мастерс у Монте Карлу игра се од 10. до 18. априла.

​► Ђере у походу на титулу елиминисао италијанског вундеркинда

​► Надал открио ко је „човек из сенке“ /фото/

​► Питање свих питања – Новаков став

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала