Јавор бацио Звезди рукавицу у лице: У друштву смо Милана и Хофенхајма

© Фото : ФК Црвена звездаФудбалери Звезде
Фудбалери Звезде - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2021
Пратите нас
Јавор ће у 31. колу Суперлиге у недељу од 15 часова угостити шампиона Србије Црвену звезду, а оно што је интересантно јесте да тим из Ивањице може да се похвали чињеницом да у претходна два наврата није изгубио од лидера.

Познато је да су администратори Јаворових друштвених мрежа оригинални и често шаљиви, али пре свега руководе се чињеницама.

Тако је пред довобој са Црвеном звездом на њиховом Твитер профилу освануло да је Јавор у лепом друштванцету, са славним Миланом и Хофенхајмом, клубовима које црвено-бели нису победили.

​Звезда је на Маракани са росо-нерима одиграла 2:2, на Сан Сиру било је 1:1, док је са Хофенхајмом на стадиону „Рајко Митић“ ремизирала у мечу без голова. Управо су Јавор и Звезда у првом делу сезоне одиграли 0:0 на Маракани, док је у другом делу прошле сезоне у Ивањици резултат био 1:1.

Реал Сосиједад Куп краља - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2021
Пехар Купа краља стигао и у болницу /видео/

С обзиром на то да је казнена експедиција Дејана Станковића у прошлом колу у дербију победила Партизан голом Мирка Иванића, као и да је убедљиво прва, без пораза ове сезоне, јасно је да Јавор има чиме да се дичи, јер у два прехотдна меча не зна за пораз и примио је само један гол.

Ипак, оваква најава на друштвеним мрежама може да мотивише Катаија и другове, који су према кладионици, изразити фаворити, и све осим њиховог тријумфа било би равно новој сензацији.

Такође, и Дејан Станковић је после 164. вечитог дербија поручио да његова екипа у следећем мечу иде на сва три бода.

„Било би неозбиљно и недопустиво да не потврдимо брејк после победе над Партизаном. Идемо и следећу да добијемо. Нема опуштања, нема спуштања гарда, знају то и момци. Хоћемо да будемо прави до краја, до 25. маја“, поручио је стратег српског шампиона, који има 86 бодова, док су Ивањичани 12. са 37 бодова.

► Партизан је изгубио дерби и титулу, али је добио нешто непроцењиво /видео/

► Нова трагедија у најстаријем руском клубу

► Лалатовић беснео на конференцији: Нисам ни глуп, нити луд, нека сви знају – одлазим! /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала