Пехар Купа краља стигао и у болницу /видео/

© AP Photo / Alvaro BarrientosРеал Сосиједад Куп краља
Реал Сосиједад Куп краља - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2021
Пратите нас
Реал Сосиједад потезима ван терена не престаје да одушевљава фудбалску планету. Након што је тренер Иманоло Алгуасил, на конференцији показао чисту емоцију и одело заменио дресом плаво-белих из Сан Себастијана, поводом освајања Купа краља после 34 године, сада су одушевили играчи.

​​Наиме, фудбалери Реал Сосиједада су се дан после историјског успеха спаковали и отишли у локалну болницу у Сан Себастијану, како би донели пехар лекарима да заједно прославе велики успех.

Пажљиво су одабрали тренутак, појавили су се у пола 10 ујутру како би избегли могућу гужву и окупљање навијача што је строго забрањено у време пандемије корона вируса.

Предвођени председником Хоакином Аперибејом и тренером Иманолом Алгуасило, играчи Ојарзабал, Иљараменди, Мерино и остали предали су пехар истинским јунацима, правим шампионима, људима који се свакодневно боре с невидљивим непријатељом.

​И тада је могла да се види она права емоција, лекари су били одушевљени. Доктори и сестре високо су подигли пехар, поскакивајући од радости због успеха вољеног клуба.

Подсетимо, Реал Сосиједад је у финалу Купа краља победио Атлетик Билбао резултатом 1:0. 

► Партизан је изгубио дерби и титулу, али је добио нешто непроцењиво /видео/

► Читањем са усана је утврђено – није било расизма /фото/

► Нокаут – решење малог Холанђанина за „лоповски“ принцип фудбалске игре /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала