„Ово je наша имовина“: Албанци напали и претукли српског младића у Грачаници

© Sputnik / Дејан СимићЦентар Грачанице
Центар Грачанице - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2021
Пратите нас
Деветнаестогодишњег Л.Д. из Грачанице напали су и претукли синоћ тројица Албанаца, испред зграде организације "Центар грађанске енергије", сазнаје РТВ Ким.

Младић је у тренутку напада био у друштву девојке и сестре, али оне нису повређене.

Отац повређеног младића Дејан Димитријевић потврдио је да је његов син нападнут када се враћао кући, синоћ нешто пре 22 часа.

Њега су како тврди напала тројица Албанаца. Такође, рекао је да се његов син тренутно налази на болничком лечењу у КБЦ у Грачаници.

"Полиција је то окарактерисала као лаке телесне повреде, али ја се не бих сложио са тим, мислим да је много озбиљније од тога", казао је кратко Димитријевић, пренео је Косово онлајн.

Према речима Игора Аритоновића, пријатеља Димитријевића, младићу и девојкама су тројица непознатих Албанаца препречили пут колима а потом напала Л.Д, рекавши му да је "ово њихова имовина".

"Вређали су га и псовали, рекли су му да је прошао поред њиховог имања. Онда су почели да га туку док није пао на земљу. Девојке су вриштале, дозивале помоћ и иако нису добиле батине, оне су у веома лошем стању, уплашене и под стресом", каже Аритоновић.

Према речима Аритоновића, полиција је обавештена о свему, а нападачи су у станици дали изјаву.

"Полиција то нажалост није окарактерисала као напад, већ као тучу. Нападачи су само дали изјаву и пуштени су кући синоћ", каже Аритоновић.

За сада, наводи о нападу на младића нису потврђени од стране надлежних у полицији у Грачаници.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала