Јокић отворио душу и испричао причу о „папирићу“ /видео/

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић незадовољан одлуком судије током утакмице против Мајамија
Никола Јокић незадовољан одлуком судије током утакмице против Мајамија - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2021
Пратите нас
Након 61. трипл-дабла у каријери, а 15. ове сезоне, српски кошаркаш Никола Јокић искрено је говорио о тренутном стању у његовој екипи.

Јокићев Денвер је савладао Мајами Хит и вратио се на победнички колосек после два узастопна пораза и повреде Џамала Мареја. То је претило да изазове потпуни колапс у екипи, али је тим успео да се врати на победнички колосек.

Српски центар је открио и шта је размишљање којим се води. 

„Да ли знате причу о папирићу? Када вам је добро у животу прочитате шта пише на њему, када вам не иде добро, опет прочитате. А на папирићу пише – проћи ће. Зато треба остати нормалан и фокусирати се на то како треба да играмо“, истакао је Јокић.

​Центра репрезентације Србије су после меча упитали колико воли да буде у подређеном положају, било да се тиче индивидуалног или тимског успеха.

„Цео живот ме потцењују, да будем искрен. Навикао сам на то. То је нормална ствар за мене. То нам је поприлично олакшавајућа околност. Никада нећемо бити напети, само ћемо да играмо“, објаснио је Јокић.

Главни разлог због којег се о Јокићу и Денверу не прича много у медијима чак и када су најбољи је то што не долазе из великог места, већ из Колорада.

Никола Јокић и Мајк Мелоун - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2021
Како је Јокића тренер „бацио под аутобус“ /видео/

„Никада не слушамо наратив. Посебно онај национални“, рекао је тренер Мајкл Мелоун.

Мајкл Портер јуниор је подсетио да је Денвер био критикован после претходна два меча, која је изгубио, иако је претходно имао осам победа у низу.

„Ја знам да играм кошарку. Последњих неколико утакмица људи су говорили да немамо појма. Наш циљ је исти. То је освајање титуле“, додао је Портер.

Како од спектакла направити срамоту – на амерички начин /видео/

Доживео је неуспех са Србијом, па је донео одлуку због које је данас МВП

Богдановић прихватио улогу лидера и водио Атланту до победе /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала