Србин добио бизарно питање у Монте Карлу – о Федереру?!

Пратите нас
Новинари који присуствују конференцијама за штампу након мечева мастерса у Монте Карлу као да су заборавили свој посао. Тако се Хуберт Хуркач нашао у ситуацији да додатно мора да црвени јер му није постављено нити једно питање, док је Душан Лајовић упитан за најлепше сећање са Вимблдона.

Дуго очекивани турнир на ком поред Новака Ђоковића учествују играчи из самог врха светског тениса враћа стари осећај љубитељима белог спорта, иако у актуелним околностима и даље одузима ону праву страст због немогућности присуствовања публике на мечевима.

Због тога су обожаваоци тениса закуцани за мале екране, и помно прате сва збивања, како на терену, тако и ван њега.

Оно што оставља чудан утисак на почетку Монте Карла је бизарно понашање новинара на конференцијама за штампу које следе након тениских мечева.

Победник турнира у Мајамију поражен је већ у другом колу Монака, а оно што је дигло прашину на друштвеним мрежама јесте невиђена ситуација која је уследила по завршетку дуела Хуберта Хуркача и Даниела Еванса.

Наиме, Пољаку није постављено нити једно питање, ни на енглеском, ни на његовом матерњем језику.

Хуркач који је био у чуду, непријатност је пресекао духовитом констатацијом:

„Нема питања? Ок, то је лепа прес конференција. Хвала свима!“.

Пре овог непрофесионализма десила се још једна небулозна ситуација после пораза Душана Лајовића од Данија Еванса, када га је новинар питао која су му најлепша сећања са Вимблдона.

„Знам да је почетак сезоне на шљаци, али ја бих поставио питање о Вимблдону. Које вам је омиљено сећање везано за Вимблдон? Да ли је то победа у првом колу? Да ли је можда играње са Федерером?“, упитао је новинар.

Италијан је желео да Енглезима „експлодира бомба“, а вређао је и Србина који му је опростио

Нико се не брани као Новак у рекордерским патикама /видео/

Надал пред српским новинаром омаловажио Ђоковићев рекорд: „Не знам шта то значи“ /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала