„Гугл“ забаговао: У САД масовне пријавe за прекиде у раду

© AP Photo / Jens MeyerИзглагачи раде на компјутерима испред осветљеног лога Гугла на индустријском сајму у Хановеру
Изглагачи раде на компјутерима испред осветљеног лога Гугла на индустријском сајму у Хановеру - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2021
Пратите нас
Хиљаде корисника пријавило је данас да им не ради претраживач „Гугл“, као ни пошта, документи и драјв апликације.

Прекиди су пријављени на локацији „Даун детектор, веб-локацији која прати доступност веб-услуга на основу извештаја корисника. Од данас по подне, више од 2.300 корисника пријавило је проблеме са низом „Гуглових“ услуга, од Џи-мејла и „Гугл докумената“, до свеприсутног претраживача компаније, преноси РТ.

​Прекиди су били концентрисани на источној обали САД, посебно у Њујорку.

„Да ли је ’Гугл докс‘ пао? „Гугл учионица“? Онлајн школовање се зауставило у нашој кући. Да ли смо само ми?“, написао је један од корисника на Твитеру.

​Раније ове недеље, корисници „Гугл“ диска и докумената у САД и Европи такође су имали поруке о грешкама и дуго време учитавања, што је „Гугл“ истражио и за то окривио „прекид услуге“.

„Како гуглам ако ’Гугл“ не ради?“, питали су многи.

„Гуглове“ грешке погодиле су Њујорк скоро три месеца након што је североисточна обала САД претрпела разарајући пад интернета који је погодио читав низ мрежних услуга, од „Гугла“ и „Јутјуба“ до „Амазона“ и „Зума“. Прекид је потекао од компаније за телекомуникације „Веризон“, која је за то кривила „пресецање кабала  у Бруклину“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала