Хрвати у редовима за вакцину: Ово је катастрофа, организација нула /видео/

© AP Photo / Darko BandicРед за вакцинацију у Загребу
Ред за вакцинацију у Загребу - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2021
Пратите нас
На Загребачком велесајму данас је настављена имунизација грађана против вируса корона уз велике гужве због застоја у информационом систему, а очекује се да ће вакцину, највише „Фајзерових“, током дана примити око 4.500 људи.

На том пункту је јуче имунизација почела тек у 14 сати, иако су грађани били позвани и у преподневним терминима, што је код многих изазвало револт.

Шеф наставног завода „Др Андрија Штампар“ Звонимир Шостар, рекао је за портал Индекс да се ситуација сада стабилизује и да нема дужих чекања.

Јутрошњу гужву Шостар правда проблемом са информатичким системом који је трајао петнаестак минута.

Проблем је, каже, и то што људи долазе сат, па чак и сат и по или два сата пре заказаног термина за вакцину, преноси Танјуг.

Као проблем наводи и то што на вакцину долазе они који нису позвани, па је каже морао да забрани вакцинација било кога ко нема упут од породичног лекара или позив са ИТ платформе.

рађани који стоје у реду поприлично су незадовољни, а као главни разлог истичу лошу организацију.

Грађани у реду за вакцину су незадовољни:

„Ово је срамота, организација је не нула, него катастрофа. Куд да ми одемо један од другога? Кажу да се пазимо да се не заразимо, а овде ћемо добити корону, једни смо на другима“, рекла је једна госпођа из реда за загребачку Н1 тв.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала