Палма: У затвор – или Мариника Тепић или ја

© Sputnik / Дејан СимићДраган Марковић Палма
Драган Марковић Палма - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2021
Пратите нас
Председник ЈС и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је да се јутрос самоиницијативно јавио у Више јавно тужилаштво у Јагодини поводом оптужби Маринике Тепић за подвођење жена и малолетница у Јагодини и поновио да су нетачни сви њени наводи.

Марковић је на прес конференцији у Јагодини рекао да је Тепићева у јучерашњем обраћању медијима сакрила „заштићеног сведока“, чије је фотографије показао, и за којег тврди да је упао насилно у РТС, што, каже, говори да се ради о човеку који се не плаши.

Аналитзирајући фотографије које су презентоване, рекао је да се на тим сликама види човек који је све лагао о њему, „у истом џемперу на два догађаја“.

„Један је када је снимљен како лаже о мени, а други догађај у истом џемперу је био на јучерашњој прослави две године постојања партије Драгана Ђиласа. На следећој слици видите тог човека приликом насилног упада у РТС, а следећа слика је са Вуком Јеремићем, пошто је прво био у његовој партији, а онда је прешао код Ђиласа“, навео је Марковић.

Марковић је рекао и да је јутрос био у Вишем тужилаштву и да тражи да се испитају сви наводи Тепићеве и тог мушкарца, додајући да они треба да објасне све што су навели.

„Одговорно тврдим да је све чиста лаж. Због овога неко мора у затвор, или Мариника Тепић или ја. У затвор ће ићи онај ко лаже. Мариника Тепић ће морати све да докаже“, рекао је Марковић.

Он је навео и да ће већина жена запослених у јавном сектору у Јагодини тужити Тепићеву, јер је рекла како те жене добију његов број телефона, па се јаве за дружење.

У томе види покушај да се девалвира све што је радио у Јагодини од 2004. године и да га „уваљају у блато“.

„Осуђујем све оне који се тако односе према деци и малолетним лицима“, додао је Марковић.

Замолио је, каже, тужилаштво да убрза процес, јер је јавност узнемирена, те да очекује да већ од сутра крене истражни поступак и да се брзо заврши, преноси Танјуг.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала