Митровић је дигао глас, а они су га „издали“

© REUTERS / MARKO DJURICAАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2021
Пратите нас
Менаџер Фулама Скот Паркер поново је причао о лидерским способностима српског голгетера Александра Митровића, али своје речи није претворио у дело у мечевима у којима су му Митровићеве способности биле потребне.

У недавном мечу Премијер лиге, Фулам је у 92. минуту доживео пораз од Вулверхемптона, што је додатно умањило Фуламове шансе да наредне сезоне остане у елитном друштву.

Везиста Марио Лемина завршио је у сузама након што је Адама Траоре пресудио Фуламу, а то је уједно био повод да Митровић одржи својеврсни мотивациони говор саиграчима, од којег се тресла свлачионица.

Једноставно, екипа која се грчевито бори за опстанак у Премијер лиги, не сме себи да дозволи да прими гол у 92. минуту и остане без важног бода, који би лако могао да је сачува од испадања у Чемпионшип.

​Управо због тога менаџер Скот Паркер је пред утакмицу са Арсеналом на Емиратима, причао о Александру Митровићу о чијем страственом говору је претходно причао Лемина, како је екипи потребно више таквих лидера.
Златан Ибрахимовић пред меч Звезде и Милана - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2021
Е, то је Златан – спасао Звезду, а себе „закопао“

„То је понашање које подржавам и које прижељкујем од својих фудбалера. То је нешто чега је све мање, што губимо свакодневно у фудбалу. Мислим да у великим тимовима увек имате играче са снажним карактером, људе који ће говорити и предводити остале својим примером и то је оно што сви желе да виде. То је оно најважније - да твоја дела прате оно што говориш. Лако је причати, али потребна нам је акција. Лидерске способности и снажан персоналити је оно што је нама најпотребније посебно у оваквим ситуацијама. Лако је скривати се од свега када постане тешк, али баш тада мораш да устанеш“, поручио је менаџер Фулама Скот Паркер.

​Али, да све буде још горе, фудбалери Фулама су и у наредном лигашком мечу, против Арсенала, имали три бода „у џепу“ пошто су голом Маџе из пенала имали предност све до 97. минута.

Међутим, и у том дуелу се десио пех тиму са Крејвен Котиџа, пошто је млади енглески репрезентативац Едвард Нкетија погодио мрежу Алфонса Ареоле у 97. минуту утакмице.

Интересантно је и да Паркер на поменутом сусрету није дао прилику лидеру у којег се куне – Александру Митровићу...

Standings provided by SofaScore LiveScore

► Случај „Рецко“ запрепастио српски фудбал /видео/

► Шта се дешава када Лалатовић оде на боловање? /видео/

► Зашто је елиминација Динама из Европе обрадовала фудбалску Србију?

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала