Вести: Из Москве поручују – доста са неоснованим оптужбама /видео/

© Sputnik / СпутњикСпутњик инфо
Спутњик инфо - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2021
Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.

Данас у вестима:

  • Главне фракције ЕП позвале су земље ЕУ да предузму „одлучне кораке“ против Русије због наводне умешаности у инцидент у Чешкој 2014. Из Москве поручују – доста са неоснованим оптужбама.
  • Председник Хрватске Зоран Милановић својим скандалозним говором претворио обележавање у Јасеновацу у претпарачку представу хрватске политичке врхушке – поручује новинар Саша Косановић.
  • Мир је наша будућност, поручио Александар Вучућ у Бањалуци после седнице Савета за сарадњу Републике Српске и Србије. Милорад Додик одговорио Бакиру Изетбеговићу да је рат неприхватљив.
  • На старту трке за немачког канцелара налазе се три озбиљна кандидата. Питање је да ли ће Зелени преузети примат од ЦДУ и може ли њихова кандидаткиња да наследи Ангелу Меркел?
  • Кинески кредит који је Црна Гора узела за изградњу дела аутопута Бар-Бољаре у овом трнутку она не може да враћа. Може ли кинеска влада да преузме главне делове црногорске обале, као што је грчку луку Пиреј.
  • Британски сој вируса корона заразнији за општу популацију од досадашњег, те је заразнији и за децу. Истаживали смо да ли се и када може очекивати вакцинација најмлађих?

Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала