Браћа из Хрватске у сузама после титуле у Београду /видео/

© Sputnik / Лука НиколићБраћа Сабанов освојила Србија опен у дубл конкуренцији
Браћа Сабанов освојила Србија опен у дубл конкуренцији - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2021
Пратите нас
Браћа Сабанов, Иван и Матеј, освојили су Србија опен у дубл конкуренцији победивши у финалу Бехара и Ескобара у два сета – 6:3, 7:6 (5).

Иако им пласман на АТП листи није дозвољавао да се појаве на Србија опену, организатори турнира, на челу са директором Ђорђом Ђоковићем, дали су им шансу и они су на најбољи могући начин одговорили.

У великом финалу били су бољи од дубл пара који је ове сезоне освојио већ два трофеја, чиме су најавили да би у будућности могли да побеђују и на већим такмичењима.

Иван и Матеј, који су рођени у Суботици, били су веома емотивни после победе, те су се са сузама у очима захваљивали организаторима, породици, тренеру и свима којима су им омогућили да дођу до овог трофеја.

„Хтео бих прво да се захвалим директору турнира – Ђорђу – што нам је дао прилику да играмо, зато што наш ранг још увек не припада овако великим турнирима. Ми смо веровали да наша игра припада и хвала што нам је и он веровао и дао прилику. Хтео бих да се захвалим целој породици Ђоковић што је увек уз нас, уз играче са наших простора. Много су нам помогли ове зиме, дали су нам услове за тренинг и мислим да је то непроцењиво“, рекао је Иван.

„Хтео бих да се захвалим нашем брату и тренеру који је уз нас цео живот. Ивану Бјелици којег исто знамо цео живот“, додао је.

Потом се обратио и Матеј који је такође био веома емотиван.

„Никада нисмо доживели овакво гостопримство и овакав третман, мислим да ће тешко неки турнир то икада надмашити. Синоћ нисам могао да спавам, можда сам спавао два сата, нисам могао да разазнам шта је сан, а шта стварност и и даље ми делује као неки сан, али изгледа да смо стварно освојили овај турнир. Желео бих да се захвалим Ђолету (Ђоковићу) и целок породици Ђоковић. Сви људи су нас прелепо прихватили и стварно смо уживали овде, хвала вам свима на гостопримству“.

Да ли је једини спас – вакцина?

„Није битно да ли је Ноле, или неко други – Срби и Руси су јако слични“

Спектакл на Дорћолу – Ђоковић против Карацева!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала