Судије оштетиле српског борца, нокаут године у УФЦ! /видео/

© AFP 2023 / ALEX MENENDEZКамару Усман и Хорхе Масвидал
Камару Усман и Хорхе Масвидал - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2021
Пратите нас
Стефан Секулић, српски ММА борац, после више од две и по године вратио се у октагон и контроверзном одлуком судија поражен је од Двајта Грента.

Претходан период био је веома буран за српског борца, пошто је одслужио суспензију због коришћења недозвољених супстанци, а потом је био и повређен.

Коначно се вратио у октагон и нажалост поражен је од Грента одлуком судија, с чим нису могли да се сагласе бројни амерички стручњаци.

Прва рунда била је веома узбудљива. Секулић је претио, пре свега ножним ударцима, а Грент је успео да се тргне и са неколико конкретних потеза уздрма противника.

Друга рунда припала је Секулићу, био је агресивнији, сјајно је комбиновао ударце и Грент се панично бранио. Трећа фаза била је одлучујућа, ту је Грент вешто избегавао ударце и арбитри су на крају дали победу Двајту Гренту.

Ово је био само увод у спектакл између Камара Усмана и Хорхеа Масвидала.

Усман је поново обранио шампионски појас УФЦ велтер категорије, с тим што је овога пута то урадио на спектакуларан начин – нокаутаом у другој рунди.

Претходна борба Усмана и Масвидала била је досадна, деловало је да ће овога пута бити слично, али у другој рунди ситуација се променила.

Масвидал је покушао да провокацијама уђе у главу Усмана и то га је коштало. Актуелни шампион је прецизним директом послао ривала на под и потом је са неколико удараца завршио посао.

​► „Весели се српске роде“ одјекивало Будвом – величанствен дочек Петра Лијешевића /видео/

„Ти си понос Његошеве Црне Горе“: Петра су у Црној Гори дочекале српске тробојке /фото, видео/

Уз три прста и без обележја Црне Горе – судије нису дозволиле Петру да освоји злато /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала