Нокаут из Србије није довољан: „Мораш да будеш безобразан да би те Запад прихватио“ /видео/

© Фото : Скриншот / Јутјуб / MMAPLtvАлександар Илић
Александар Илић - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2021
Пратите нас
Александар Илић, српски ММА борац, забележио је други нокаут у престижној организацији КСВ, чиме је потврдио своје могућности и демантовао негативне коментаре са којима се суочавао после претходна два неуспеха.

Члан тима Фајт компани, где сарађује са Савом Лазићем, Васом Бакочевићем и Игором Крстићем, сјајном комбинацијом удараца левом ногом и левом руком савладао је пољског борца Адријана Дудека.

Иако је Илић добио позив свега неколико недеља пред меч, он је то прихватио, изашао на мегдан и победио већ у првој рунди, али – то није довољно.

​ММА спорт је шоу за публику, која очекује, поред борилачких вештина и жестоке речи, прозивке, злу крв међу борцима.

Илић им је овога пута, за разлику од претходних мечева, дао и то јер је упутио отровне стрелице према тројици бораца из Пољске пре и после победе над Дудеком.

„Помешана су ми осећања, очигледно је да мораш да будеш безобразан да би те публика на Западу прихватила. Ја сам дао тај интервју после меча, шефови су одушевљени и очигледно је да то мора. Мислим то што сам рекао, али далеко од тога да не поштујем те борце, осим Јакубица“, истакао је Илић за Триангл ТВ.

У крвавом октагону Илић је оставио сјајан утисак, али је после свега имао помешана осећања због одјека у јавности после претходна два пораза у КСВ.

„Велики притисак је био на нама, не могу да лажем. Људи нису свесни шта је када уђеш унутра, тај Дудек је човек који је четири човека послао у нокаут, дошао је да победи, домаћи је такмичар, али се моје искуство показало. Нико овде не долази да се игра, али нас овде доводе као месо и то је реално“, истакао је Илић.

► Српски Џокер нокаутирао противника у првој рунди /видео/

► Петра би да отерају из Црне Горе – због српске тробојке?!

► Судије оштетиле српског борца, нокаут године у УФЦ! /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала